Hörselskydd utvecklade för proffs

Hörselskydden, som vi kallar för Freebird-serien, skapades genom samarbete med flera av världens ledande komponenttillverkare. Alla hörlurar är utrustade med 2-in-1: flexibla fästen som kan användas med hjässbygel eller på hjälm.

Freebird BT

Guardio Freebird BT är hörselskydden för proffsen som söker det ultimata skyddet för hörseln. Med en marknadsledande batteritid på 120h och ett SNR-värde på 32dB, kan du använda dem under långa arbetspass utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Bluetooth-teknologin gör det möjligt för handsfree-samtal och musikströmning via Qualcomm med patenterad apt-X teknologi som förbättrar ljudkvaliteten.

Freebird COM

Guardio Freebird COM är hörselskydden för proffsen som vill ha kristallklar kommunikation med sitt arbetslag även i bullriga miljöer. Med brusreducerande bommikrofon och speech-enhancement-teknologi kan du vara säker på att arbetslaget hör det du säger.

Freebird PRO

Guardio Freebird PRO är den ultimata lösningen för proffs som söker frihet och flexibilitet under arbetsdagen. Med den inbyggda kommunikationsradion och Bluetooth multipoint-teknologin kan du enkelt kommunicera med dina kollegor och samtidigt streama musik med hög ljudkvalitet tack vare Qualcomms patenterade apt-X teknologi. Med superior-attack-time teknologi i dina hörselskydd har du en riktigt adaptiv och snabb medhörning.

Tillagd i varukorgen